
Ștefan Mandachi
Liviu Vieru
Alen Anghel
10 elemente distincte FryDay
Proceduri bine stabilite
Procedurile și procesele sunt chestii vitale fără de care scalarea unui business de acest tip ar fi aproape imposibilă.
Tu nu iei o franciză FRYDAY pentru a face un singur restaurant, ci o iei pentru că tu știi că îți dorești sa faci mai multe unități și să faci profit din mai multe locuri.
Eu te asigur că ai să găsești procedurile clare și bine stabilite, pe zone și pe categorii de lucrători, totul este clar, simplu și poate fi urmărit ca tu să te asiguri că în restaurantul tau FRYDAY lucrurile își urmeaza cursul firesc așa cum noi împreună vom seta în perioada de calibrare a unității.

Lucrăm cu cei mai buni din industrie
Administrarea simplificată a business-ului prin tool-uri de inventar și vânzare de ultimă generație, linie tehnologică ultra performantă pentru a menține calitatea produsului chiar și în cele mai solicitante perioade, digital signage care atrage clientul prin design-ul custom și dinamică.

Cele 3 tipuri de restaurante FRYDAY
Food Court Zone
Locația de food court trebuie sa fie de minim 60mp cu deschidere la front counter de minim 6 m.
*Recomandat este 80-100 mp cu 10-12 m deschidere.
Costuri aproximative : între 200.000 și 250.000 euro.

Stradal Table Service
Locația stradala trebuie să fie în suprafată de minim 150 mp cu vitrină stradala impunatoare pentru o prezentă cât mai solidă.
*Recomandat este de 200-300 mp cu 10-15 m deschidere.
Costuri aproximative: - între 220.000 și 300.000 euro.

DriveThru
Locație tip DRIVE THRU - suprafata de teren trebuie să fie de minim 700mp iar deschiderea stradală de minim 15m.
*Recomandat este de 1000-1200 mp cu 25-35 m deschidere.
Costuri aproximative: între 500.000 și 1 milion de euro

Sumele de mai sus includ
- Amenajarea restaurantului la cheie după standardele FRYDAY ( materiale și manoperă )
- Linie tehnologică de bucătărie ( toate utilajele necesare )
- Linie tehnologică de vânzare și operare IT a restaurantului - hardware
- Signalistică exterioară
- Signalistică interioară
- Mobilier
- Digital Menu Board
- Uniforme
- FryDay Training Guide - format fizic
- Licență acces în platforma Fryday Trainee Zone
- Licență operare FryDelivery
- Training lucrători 15-30 de zile în unul dintre restaurantele noastre
- 3 ședințe de 6 ore coaching cu owner-ul business-ului Lucian Florea
- Ședințe de traning pe departamente: Achizitii, Operational, Store Managment, Qualitty control.
Ce nu este inclus în prețurile de mai sus
- Licență acordare franciză - 20.000 euro
- Licențe soft NCR ALOHA - sistem case de marcat și operare restaurant bucătărie - între 10.000 și 20.000 euro
- Cameră refrigerare și cameră congelare - între 5000 și 10.000 euro
- Cost proiectare arhitectural + randări pe spațiu, instalații sanitare și electrice, hvaac, sprinklere, detecție fum și supervizare șantier până la implementare
( comandă mobilier și necesar materiale ) - aprox 5000 euro - Costurile de deplasare al lucrătorilor dvs în vederea traningului - în funcție de hotelul ales - minim 3 stele.
- Costurile de deplasare ale lucratorilor noștri privind deploymentul restaurantului dvs unde vom asista cu un nr de minim 4 oameni ( salarizare pe nr de zile petrecute în restaurant , diurna și cazare la un hotel de minim 4 stele ) - aproximativ 2000 euro
Toate sumele sunt nete si vor fi calculate la cursul bnr+1% din ziua facturarii.
Costurile de amenajare sunt aproximative in functie de suprafata spatiului pe care va fi implementat un restaurant FRYDAY.
Condiții minime de aplicare
1. Implicare 100% în managementul restaurantului - cel puțin primele 6 luni, ulterior să îți creezi lideri.
2. Spirit antreprenorial - un antreprenor se educă constant și își dorește mereu să învețe lucruri noi.
3. Să ai o politică orientată către client - politica de acest gen te ajută să performezi prin atenția pe care o acorzi clientului, având conversie pe termen lung.
4. Să fii atent la nevoile angajaţilor tăi -mereu va trebui să le creezi un context cu task-uri măsurabile pe care ei să îl urmeze, astfel ajungându-se la performanţă.
5. Va trebui să faci training într-un restaurant FRYDAY minim 30 de zile înainte de a primi dreptul de a opera viitoarea franciză FRYDAY.

Cum să devii francizat FRYDAY
Tu ne completezi formularul de mai jos iar noi vom analiza locația propusă de tine care este foarte importantă în demararea discuțiilor.
Trebuie sa dispui de resursele financiare privind deschiderea unui restaurant FRYDAY iar noi îți vom cere dovada sumelor din cont disponibile pentru a putea trece la pasii urmatori.
Este necesar ca tu sa iti aloci timp acestui business iar el sa devina prioritar pentru tine.
În cazul în care ești un investitor și îți dorești ca FRYDAY să facă parte din portofoliul business-urilor tale atunci va trebui să aloci un buget de managment/locație care va varia în funcție de zona în care veți deschide.
Completează formularul de mai jos
